Tko smo?

Profesionalna proizvodnja specijalnih vijaka i matica

Prošlost

Vikrom d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 1994. godine, kao tvrtka za proizvodnju i komercijalnu trgovinu. Na samom početku glavni proizvodi bili su vijci i matice za poljoprivredne strojeve, prehrambenu industriju i energetsku industriju.

Tijekom narednih godina i slijedeći tržišne trendove i zahtjeve, tvrtka je nastavila ulagati u zaposlenike i povećati proizvodne kapacitete izgradnjom novog objekta i nabavkom suvremenih strojeva za obradu metala stvarajući tako cjelovit proizvodni proces.

U današnje vrijeme

Danas imamo 15 zaposlenika i više od 30 strojeva za obradu metala. Naš proizvodni pogon pokriva 600 m2 gdje proizvodimo različite dijelove tokarenjem i glodanjem.

Dijelovi su uglavnom napravljeni po nacrtima za različite industrije kao što su energetska industrija, industrija hrane i pića, industrija nafte i plina, automobilska industrija, petrokemijska industrija, strojarstvo.Također nudimo i posebne spojne elemente kao što su ne-standardni vijci, vijci za proširenje i spojni elementi od posebnih materijala (inkonel, monel, hastelloy, nimonski, čelik otporan na toplinu itd.